Om oss

RECTEL AB har som affärsidé att hjälpa stora och medelstora företag med att återvinna och återanvända sina förbrukade skrivartillbehör på ett effektivt sätt ur ett ekonomiskt och miljöriktigt perspektiv. Vår verksamhet består av att vara en flexibel totalpartner inom miljöhantering av uttjänta lasertoner och bläckpatroner.

Bolaget sysselsätter idag 6 personer, varav två medarbetare har mer än åtta års branscherfarenhet. Företaget hanterar upp till 100 ton förbrukade skrivartillbehör i månaden. Idag jobbar vi med både stora och mindre företag i Norden och övriga Europa. Dessa skrivarpatroner/toners vidareförsäljs och återanvänds på en internationell marknad. Restprodukterna som inte kan återanvändas, miljöskrotas genom avtal med Carl F i Malmö.

RECTEL AB startade sin verksamhet 2010 i Malmö.

Namnet RECTEL är en akronym för ”Recycling Tellus”.

 

 

Medarbetare

Paul Rosenberg

Paul Rosenberg

VD
+46 (0)73-544 88 25
paul@rectel.se

Patricia Szmitkowska

Patricia Szmitkowska

Administratör, kundansvarig
+46 (0)73-158 55 58
info@rectel.se

Rasmus Roos

Rasmus Roos

Lager, Toner


Hanh Nguyen

Hanh Nguyen

Lager, Bläck


Linda Rosenberg

Linda Rosenberg
Martin Hansson

Martin Hansson

Lager,Toner


Hamoudi Ghazlan

Hamoudi Ghazlan

Lager, Bläck och toners


Mika  Tuomi

Mika Tuomi

Lager, Toner


Adama Khan

Adama Khan
om-oss-472x352.jpg

Hur vi jobbar

RECTEL arbetar med två typer av produkter: förbrukade bläckpatroner och förbrukade laserkassetter. Dessa samlas in via olika kanaler ifrån stora och medelstora företag.

Som ny Kund till RECTEL börjar det oftast med att Kunden samlat på sig några provpallar som fraktas bort ifrån respektive lager – och levereras till oss i Arlöv utanför Malmö. RECTEL betalar frakt.

På RECTEL’s lager går man igenom produkterna och gör en bedömning hur sorteringen har gjorts. Är den för dålig besöker vi Kunden och informerar hur en bra sortering bör ske. Allt för att nå en bra ”win-win” situation för båda parter.